FJALË

Fjalor Shqip

NOTARE f.

  • Fem. e NOTAR, ~I. Notaret më të mira të vendit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →