FJALË

Fjalor Shqip

POTISKË f.

Mjet peshkimi, që përbëhet nga dy drunj të mbërthyer kryq dhe nga një rrjetë të kapur në cepat e tyre, çikëz. Thur potiskën. Peshkojnë me potiska.