FJALË

Fjalor Shqip

SHARËS mb.

  • Që të shan, që të fyen rëndë; që përmban një sharje, që është si sharje. Fjalë (shprehje) sharëse.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →