FJALË

Fjalor Shqip

THARTUSHË f. bot.

  • 1. shih. THARTOR/E,~JA I.
  • 2. bot. Një lloj nejçe, që i ka fletët të ngjashme me ato të lëpjetës së kalit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →