FJALË

Fjalor Shqip

THUMBËR f.

  • Kërcu i gdhendur ose diçka tjetër, e fortë, që përdorej në disa krahina si nënkresë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →