FJALË

Fjalor Shqip

TRUPËS m.

  • Trup i vogël druri ose një copë dërrasë e trashë, që përdoret për të prerë mbi të mishin etj. Trupësi i mishit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →