FJALË

Fjalor Shqip

DIALEKTIKISHT ndajf. libr.

Në mënyrë dialektike; nga pikëpamja dialektike; duke përdorur metodën dialektike.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →