FJALË

Fjalor Shqip

DIAMETRALISHT ndajf.

1. Në drejtim të diametrit. E preu diametralisht.

2. fig. Krejt, plotësisht. Diametralisht i kundërt. Ndryshojnë diametralisht.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →