FJALË

Fjalor Shqip

DIALEKTIZËM m. gjuh.

Fjalë a kuptim i një fjale, shprehje, variant fonetik a trajtë gramatikore që është veçori dalluese për një dialekt dhe që nuk përputhet me normën e gjuhës letrare kombëtare, krahinorizëm. Përdorimi i dialektizmave.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →