FJALË

Fjalor Shqip

DIALEKTOLOGJIK mb.

  1. Që ka të bëjë me dialektologjinë, që i përket dialektologjisë, i dialektologjisë. Atlasi dialektologjik. Studime (vëzhgime) dialektologjike. Ekspeditë dialektologjike.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →