FJALË

Fjalor Shqip

LEKSIKOGRAFI f. gjuh.

  1. Teoria e praktika e hartimit të fjalorëve; degë e gjuhësisë që merret me hartimin e fjalorëve. Zhvillimi i leksikografisë shqiptare.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →