FJALË

Fjalor Shqip

LEKSIKOLOGJIK mb. gjuh.

  • Që ka të bëjë me leksikologjinë, që i përket leksikologjisë, i leksikologjisë. Studime leksikologjike. Ekspeditë leksikologjike.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →