FJALË

Fjalor Shqip

LEKSIKOLOGJI f. gjuh.

  • Degë e gjuhësisë që studion leksikun e gjuhës. Leksikologjia e përgjithshme. Leksikologjia shqipe. Leksikologjia historike (përshkruese).
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →