FJALË

Fjalor Shqip

LEKSIKOGRAFIK mb. gjuh.

  • Që ka të bëjë me leksikografinë, që i përket leksikografisë, i leksikografisë. Vepër leksikografike.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →