FJALË

Fjalor Shqip

SHASTIS kal.

  1. I prish mendjen dikujt dhe e hutoj fare, i marr mendjen, e trullos; e habit shumë, e lë pa mend. Na shastisi me zhurmë (me llafe). E shastisi fare.
  2. jokal. Shastisem. Shastisi në vend.