FJALË

Fjalor Shqip

TEKNOLOG m.

  • 1. Specialist për teknologjinë e prodhimit në një fushë të caktuar. Teknolog i mesëm (i lartë). Teknologu i fabrikës (i ndërmarrjes). Teknologu i prodhimit.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Kimist teknolog. Inxhiniere teknologe.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →