FJALË

Fjalor Shqip

TEKNOLOGE f.

  • Fem. e TEKNOLOG, ~U. Teknologia e ushqimores. Teknologe tekstili. Mjeshtëria e teknologes.

Ndihmo për pasurimin dhe përmirësimin teknik të fjalorit

Dhuro