FJALË

Fjalor Shqip

THUMBRIZË f.

  • Kunj i drunjtë, që bashkon shtizën e parmendës me pjesën tjetër të saj.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →