FJALË

Fjalor Shqip

TRUPICË f.

  1. Trung i shkurtër druri, që shërben si fron për t'u ulur. U ul (ndenji) në një trupicë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →