FJALË

Fjalor Shqip

XHELEPÇI m. hist.

  • Ai që mblidhte xhelepin. Vinin xhelepçinjtë. I dëbuan xhelepçinjtë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →