FJALË

Fjalor Shqip

XHEVAHIRTË mb.

  • Që është prej xhevahiri; që është bërë me xhevahire. Gur i xhevahirtë. Kurorë e xhevahirtë. Lule e xhevahirtë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →