FJALË

Fjalor Shqip

XHEVERDARE f. vjet.

  • Lloj pushke e vjetër me strall e me dorëz të drejtë, që mbushej nga gryka.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →