FJALË

Fjalor Shqip

FOLKLORISTIKË f.

Shkenca që merret me mbledhjen dhe studimin e krijimtarisë artistike të një populli, shkenca për folklorin. Folkloristika shqiptare.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →