FJALË

Fjalor Shqip

PETROGRAFIK mb. gjeol.

  • Që ka të bëjë me përbërjen dhe me ndërtimin e shkëmbinjve; që lidhet me petrografinë, i petrografisë. Përbërja petrografike. Studime petrografike.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →