FJALË

Fjalor Shqip

XHEÇ pakuf. bised.

  • Diçka. Xheç ka. Xheç kërkon. Xheç sheh (dëgjoi). Xheç i lëvizi. Xheç e mundonte. Xheç më tha.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →