FJALË

Fjalor Shqip

XHERKË f.

  • Lloj lakre që bën kokë të bardhë e përdoret shumë për turshi.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →